perjantai 4. elokuuta 2017

Puutarhavierailulla

Omaa kotipihaa tulee katseltua kesän aikana sen verran paljon, että on aivan ihanaa päästä puutarhavierailulle toisen pihamaalle. Varsinkin, kun vierailtava puutarha on rakkaudella ja huolella pidetty! Kiitos siis ihanalle puutarhaystävälleni Eijalle, kun pääsin ihastelemaan hienoja kasviryhmiä ja napsimaan niistä kuvia <3 Kuvia tulikin aikamoinen määrä :)

Istutusalueet ovat täynnä upeita yhdistelmiä koristepensaista, havuista ja perennoista. Siellä täällä niiden lomassa on köynnöksiä ja muita yksityiskohtia.
   

Kuten näitä rustiikkisesti patinoituneita teräksisiä pihakoristeita.


Pihavaja toimii kauniina taustana puutarhakasveille.
  


Kesäisestä iltapäivästä nautiskeli myös puutarhakoira Lilli :)Etupihan todellisena katseenvangitsijana on  kertakaikkisen hieno japaninvaahtera, joka on jo useamman vuoden paikallaan hyvin talvehtinut  (ykkösvyohykkeellä).


Koko pihan kauneuden kruunaavat rönsyilevät kesäkukkaistutukset. Kyllä silmä lepäsi tätä pihaa ihastellessa. Ja korvan taakse jäi hautumaan muutama idea omassakin kotipihassa toteutettavaksi. 

Mukavaa viikonloppua kaikille!


6 kommenttia:

 1. Onpas upean näköistä! Kauniita istutuksia ja tuo vaahtera on niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs muuta virka... Vaahterakin on kyllä aivan upea!

   Poista
 2. Kaunista pihaa on ilo katsella ja tässä pihassa on suunnittelu tehty huolella. Ihanaa, kun keksitään tyylikkäitä uuden ajan puutarhakoristeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, noista rustiikkisista metallikoristeista itsekin tykkäsin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jep, ja niin inspiroivia! Hyväksi todettuja ja toimivia piha-ideoita on lisäksi mukavaa kokeilla omassakin pihassa :)

   Poista