maanantai 4. heinäkuuta 2016

Pelargonipäivillä

En ole malttanut jaksaa odottaa, milloin ehdin istahtaa koneen ääreen laittamaan blogiin kuvia lauantaisesta reissusta pelargonipäiville. Porissa Rakennuskulttuuritalo Toivon pihapiirissä järjestetty tapahtuma oli kerrassaan upea! Itselläni ei ollut mitään ennakkokäsitystä tapahtuman sisällöstä. Bongasin tapahtuman keväällä Vihervuosi 2016 -tapahtumakalenterista ja pistin päivämäärän silloin ylös. 


Olen niin tyytyväinen visiitistä ja otettu näyttelyn järjestelyistä. Pelargonipäivien järjestämisessä oli selvästi nähty aikaa ja vaivaa, lisäksi tapahtumapaikka sopi aivan täydellisesti puitteiltaan pelargonitunnelmaan. Ilahduin päästessäni näkemään niin valtavan määrän erilaisia pelargoneja samaan aikaan, en todellakaan tiennyt, että lajeja ja lajikkeita on niin monia! Ja niiden habitus, oh ja voih, en vain voi olla rakastamatta pelakuita. Ja tulihan sieltä tehtyä muutamia hankintojakin kotiintuomisiksi :) Mutta puheet sikseen, kuvat olkoot pääroolissa!1 kommentti:

  1. Kiitos ihanasta postauksesta! Harmittaa kun en päässyt pelargonia- päiville 😞 onneksi teit jutun tästä ja pääsin hieman tunnelmaan mukaan. Ihan mielettömän kauniita pelargoneja, voih 😊

    VastaaPoista