sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Puutarhurin onnenpäivät

Kesä on sujahtanut kuin varkain! Tuntuu, että eihän siitä ole kuin muutama viikko kun oli kylvöpuuhien ja taimien kasvatuksen aika. Ja nyt ollaan päästy jo puutarhurin onnenpäiviin saakka, sadonkorjuuseen! 

Matkalta palattuamme lapset kiljuivat riemusta, kun hernerivistö notkui makeiden palkojen painosta. Tänä vuonna herneitä tuleekin todella paljon, aivan mahtavaa! Viime vuonna herneet eivät näin hyvin onnistuneet, joten kiva välillä näin päin :)


Kasvihuoneessa tomaatit punastelevat ja kasvihuonekurkku venyttää pitkiä hedelmiään. 
Ensimmäinen perunan kotiviljelykertakin näyttää onnistuneen. Kieltämättä perunoiden syöminen sai aivan oman ulottuvuuden, kun kyseessä oli kotipuutarhasta nostetut perunat. Lapset tykkäsivät näistä myös! Nami!
Ihanaa oli myös huomata, kun pensasmustikkapensaisiin tuli tänä vuonna ekat marjat. Pensaat istutin jo kesällä  2013, joten muutama vuosi meni odotellessa. No hyvää kannattaa odottaa! 

Aurinkoista alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Tämä on ehdottomasti parasta aikaa puutarhassa, kun kevään työt palkitaan. Meidänkin perhe tykkää ihan hirveästi herneistä, me saamme vielä ehkä viikon odottaa niitä. Myös kauan odotettuja perunoita ollaan maisteltu.

    VastaaPoista
  2. Mukava juttu, että teilläkin on tulossa innoikkalle herneiden syöjille herkkuja. Herneet kuuluu kyllä niin kesään :)

    VastaaPoista