torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesäterassilla

Alkukesä on mennyt mielettömän nopeasti. Paljon on tullut puuhailtua pihalla, enkä kaikista aikaansaannoksista ole ehtinyt laittaa tänne blogiin kuvia. Kotimme seinustalla olevan kesäterassin tuunasin käyttökuntoon jo kuukausi sitten, mutta vielä en ole ehtinyt (mukamas) terassilla istuskella, kesäiltojen tunnelmasta nauttien. Eiköhän nyt ole korkea aika hiljentää menoa ja laittaa lomavaihdetta päälle. Terassi kutsuu siis lomailijaa!
Lapsille tein pienen oleilupaikan kuormalavoista, peitoista ja tyynyistä. Nämä lavat toimivat viime vuonna ruukkukasvien alustoina, mutta tänä kesänä oli kiva keksiä niille uutta käyttöä


Terassi-istutukset tein istuttamalla isoihin ruukkuihin rungolliset puistosyreenit (Syringa x henryi 'Tammelan kaunotar') ja niiden juurelle tupsulaventeleita (Lavandula stoechas). 
  

Terassipöydän kaunistukseksi laitoin jo kukinnan loppupuolella olevien pioneiden oksia maljakkoon. Nyt näistä ihanuuksista voi nauttia ihan lähietäisyydeltä. Kunhan malttaa hetkeksi istua alas.4 kommenttia:

  1. Kutsuvan näköistä! <3
    Terassilla on varmasti ihana rentoutua ja lomailla. :)
    Aurinkoista viikonlopun alkua!

    VastaaPoista
  2. Terassillesi olisi mukava istahtaa, näyttää todella kauniilta. Kuormalavatkin ovat saaneet uuden elämän 😊 pionit ovat mahtavan kokoisia väriläiskiä.

    VastaaPoista