torstai 18. helmikuuta 2016

Kevätsutinaa

Näin kevään korvalla alkaa puutarhainnostus mukavasti "poreilemaan". Itsellänikin erilaisia piha-ideoita pomppailee mieleen milloin missäkin; autoillessa, nukkumaanmennessä, aamukahvin äärellä jne. Hienoa toki on, että ideoita tulee! Jos vain jostain löytyisi vielä aikaa kaikkien niiden toteuttamiseen. Ehkä tärkeintä kuitenkin on, että ideoista poimii itselle tärkeimmät ja priorisoi ne. Hyvä lisä on, jos ideat tulee kirjattua ylös. Niin voi sitten "joskus myöhemmin kun aikaa on" niitä toteuttaa :)

Erilaisia ideoita kevätkotiin ja puutarhaan löytyy myös kauppojen lehtihyllyistä. Tänään ilmestyy "Kotiblogi" -lehti, johon myös LILJA&SALVIA pääsi esittäytymään. Oli mahtavaa päästä mukaan!

6 kommenttia:

 1. Tosi ihana juttu blogistasi ja keväisistä puuhistasi lehdessä!
  Kasvihuoneesi viljelmät näyttivät mahtavilta.
  Sait minusta kyllä vakkarin vierailijan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos kovasti! Sinunkin juttusi oli tosi hieno ja tempaisi mukaansa! Että "kyläillään" puolin ja toisin :)

   Poista
 2. Niin kauniita kuvia lehtijutussasi! Olen vasta muutaman sivun lukenut - tuo on niitä harvoja lehtiä, jotka haluan lukea sanasta sanaan. :) Huikeeta saada olla mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, oli mahtavaa päästä lehteen mukaan! Aurinkoista kevättä sinulle!

   Poista
 3. Kiva kun olit päässyt mukaan lehtijuttuun. - Kiva blogi sinulla; olenkin täällä ensimmäistä kertaa. Liityin samantien lukijaksi. Tervetuloa tutustumaan minunkin blogiini. Minulla on tavallinen omakotitalon puutarha Pohjois-Karjalassa, kirjoitan lisäksi Oma PIHA -lehden blogiin. Kiva saada uusia blogikavereita. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista