sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Havua ja pipareita

Olipa tänään mukavan rauhallinen sunnuntaipäivä. Toisen adventtisunnuntain kunniaksi meillä sytytettiin adventtikynttilät ja herkuteltiin pipareilla ja glögillä. Ja jotta piparit maistuisivat oikein extra-makoisilta, tuunailin valmiisiin piparisydämiin sokerikiemuroita. Hyvin olisivat tehneet vaikka kaikki kauppansa :)
Tykkään valmistella joulua rauhakseen jo hyvissä ajoin. Yritän välttää viime hetken paniikkeja ja mieluummin nautiskelen joulun odotuksesta rakentamalla joulun tunnelmaa pieni pala kerrallaan. Pieni kuusenhavu olohuoneen nurkassa tuo mukavasti vehreyttä ja havuntuoksua kodin tunnelmaan. Lapset tosin ihmettelivät, että onpa meillä tänä vuonna pieni kuusi! Mikä helpotuksen huokaus lapsilta tulikaan, kun kuulivat ettei kyseessä ole vielä varsinainen joulukuusi. Olkoot tämä sitten meidän pikkujoulukuusemme :)
5 kommenttia:

  1. Rauhallinen tunnelma välittyy täydellisesti kuvista, kaunista! Ihana ajatus nauttia kuusen tuoksusta jo joulun alla, varsinaisen kuusen aika on kuitenkin niin lyhyt!

    VastaaPoista
  2. Pikkuhiljaa tehden joulu tulee meillekin:)

    VastaaPoista
  3. Kauniita pipareita. Turha sitä on joulun alustaa ja joulua pilata kiireellä ja hössötyksellä. Joulu tulee ja menee omalla painollaan.

    VastaaPoista