sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Kuisti valmistautuu jouluun

Eihän tässä ole enää kuin viikko aikaa jouluun! Kuluneessa joulukuussa on ollut ihanaa se, että mittari on pysynyt lähes koko ajan pikkupakkasella. Vaikkei lunta montaa senttiä olekaan, niin jo ohut lumikerros maanpinnassa kirkastaa kummasti kaamosaikaa. Joulunodotustunnelma on siis tänä vuonna ollut mitä parhain!


Intouduin koristelemaan sisäänkäyntimme avokuistia joulutunnelmaan. Kokonaisuuden keskipisteenä on kuinkas muuten kuin perinteinen joulukuusi. 


Vanhaan sinkkiammeeseen laitoin aluksi kuusen havuja koristeeksi. Sitten.... tekokukkia.... Kyllä, tekokukkia! Itselleni on tainnut jäädä jonkinlaiset traumat ysäritekokukista, sillä en ole voinut tähän asti ajatella tekokukkia aitojen kukkien korvikkeena. No, näihin jouluruusujen teko-oksiin törmäsin Etolassa ja ne näyttivät kieltämättä ihastuttavilta suurena kimppuna sinkkiämpärissä. Lisäksi ne olivat todella edullisia, olivatkohan peräti euron kappale! Siitä se ajatus sitten lähti, vai mites sitä sanotaan. Kotona tuumasin, että tekokukathan sopivat hyvin ulkokoristeiksi, ne kun eivät pakkasesta hätkähdä.Feikki-jouluruusut pääsivät siis kuusenoksien kavereiksi kuistille. Sitten vain lyhtyihin kynttilät palamaan ja avot:


Joulu, tervetuloa peremmälle!

8 kommenttia:

 1. Kuisti kutsuu ihanasti joulun viettoon ja tosiaan - tekojouluruusut ovat ihan huippu! Ne mieltää kuitenkin ulkokukiksi ja ovat huolettomia. Edistys ja uutuudet kannattaa aika ajoin hyväksyä. Tunnelmallista joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin tunnelmallista joulun aikaa sinulle!

   Poista
 2. Mulla on sama trauma;)
  mutta nuo näyttävät kyllä todella kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kävit kommentoimassa, kiva kuulla että muillakin sama trauma :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Samoin ihanaa loppuvuotta Vadelmalaaksoon! :)

   Poista