keskiviikko 10. elokuuta 2016

Kesäkukkia

Ei voi olla totta... Huomenna on luvassa tosi jännä päivä, kun meidän esikoinen aloittaa koulutaipaleensa ja menee ekalle luokalle. Mä en kestä! Miten tämä aika menee näin siivillä?!?


Tuntuu tosin, että koko tämä kesä on mennyt aivan siivillä. Omassa puutarhassa olen ehtinyt touhuamaan harmillisen vähän. No, kesälomareissuissa on tullut mentyä. Ihanaa sekin on ollut, mutta täytyy myöntää, että kotipuutarha-ikävää on tullut podettua :) Onni on avuliaat naapurit, jotka ovat auttaneet kastelussa.Nämä siemenistä kasvattamani kesäkukatkin ovat kukkineet jo jonkin aikaa, mutta havahduin niiden kukintaan kunnolla vasta nyt. Nappasin pikaisesti muutamia kuvia talteen!
Nyt toivon, että tulisi muutamia kunnon lämpöisiä ja aurinkoisia päiviä, jotta puutarhan perhoskasvit houkuttelisivat värikkäitä päiväperhosia paikalle. Tuuli tyyntykööt ja aurinkoa tilalle kiitos!

Mukavaa arjen alkua kaikille!
1 kommentti:

  1. Koulun aloittaminen on jännä juttu niin äidillekin kuin pikku koululaiselle. Kesä tosiaan sujahti nopeasti ja paluu arkeen alkaa huomenna. Ihania kesäkukkia!

    VastaaPoista