perjantai 22. huhtikuuta 2016

Messutunnelmissa

Tänään starttasivat Pihapiiri -messut Lahdessa. Me kurvailimme messuille heti tänään koko perheen voimin kurkistamaan messujen tarjontaa. Messut olivatkin mielestäni tosi kivat! Kaikkea mukavaa katseltavaa riitti koko iltapäiväksi. 





E-hallin keskiössä komeili Ideapihat -yleiskoristelualue, jonka on suunnitellut Eeva Blomberg. Tämä Ideapihat -alue koostui kahdesta fiilikseltään aivan erilaisesta osiosta. Koristelualueen halki kulki käytävä ja käytävän toisella puolella oli moderni, kesäkeittiöllä varustettu piha. Hieno kokonaisuus oli sekin, mutta vastapäinen hippipalsta veti auttamatta ainakin minun huomioni! Siellä komeili muun muassa tämä iloinen hippivaunu! Ihana! Kyllä kelpaisi tällä lähteä ajelulle. Hippipalstan tuotteet olivat konstailemattomia ja rouheita, tykkäsin kovasti fiiliksestä.





Hauska sattuma oli tärmätä yleiskoristelualueella blogituttavaan ja vieläpä sellaiseen, jonka arvonnasta liput voitin. Kiitos Autuaan olon Cherille vielä lipuista!


E-hallissa oli esillä myös paikallisten floristien taidonnäytteitä. Kukkakauppiaiden kevätnäyttelyssä pääsee hämmästelemään todella hienoja kukkasidontoja. Tässä muutama yksityiskohta.


Sisäinen sisustusintoni syttyi ihastellessani Kinnarin Tilan upeaa terassisisustusta. Kevään kaunein terassi - näyttelyyn ovat eri näytteilleasettajat rakentaneet omia terassejaan ja tämä Kinnarin Tilan tunnelmallinen keidas vakuutti minut. Menin ja ostin nuo kuvassa näkyvät pikku metallituolit siltä istumalta. 





Näytöskeittiössä hääräsi kukas muu kuin iki-ihana Hanna Sumari. Kattilassa taisi olla valmistumassa hienompi porkkanakeitto Hannan omalla reseptillä. Resepti löytyy noin kuukausi sitten ilmestyneestä Keittiöpuutarha - siemenestä lautaselle  -kirjasta. Vasta jälkeenpäin tajusin, että niin, sitä keittoahan olisi varmasti päässyt maistamaankin, jos olisi odottanut keiton valmistuvan. Harmi, nyt meni keitot sivu suun. Pitänee siis kokeilla keittoa joku kerta ihan omassa kotikeittiössä!

Pienten lasten kanssa kulkeminen sujui mukavasti, kun messuhallissa oli tilaa olla ja hengittää. Ja toki lasten suosikkipaikka oli messuhalliin rakennettu leikkipiha, jossa pääsi purkamaan liikoja höyryjä ulos.

Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

  1. Messupäiväsi kuulosti mukavalta. Kivoja kuvia olit ottanut, kukkasidonta työt olivat mahtavat sekä hippiauto. Itse olen menossa huomenna Porin piha-ja puutarhamessuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin keväisin mielenkiintoisia messuja on kyllä onneksi monella suunnalla. Toivottavasti Porin messut olivat antoisat!

      Poista
  2. Kiitos messupostauksesta. Kiva katsella muiden messukuvia, kun itse ei pääse osallistumaan. Keväistä viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Oli kiva tavata ja huomata, että olitte lähteneet koko perheen kanssa hyödyntämään palkintoa. Hienoja kuvia olet napannut messuilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli kyllä oikein mukava koko perheen messupäivä! Lapset tykkäsivät kovasti :)

      Poista
  4. Ompas kiva kun taltioit tunnelmia. Meidänkin olisi tehnyt mieli lähteä, mutta muut työkiireet painoivat niin päälle =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva kun pääsit messutunnelmiin näin kuvien kautta! :)

      Poista
  5. Harmi, kun ei satuttu samana päivänä paikalle.
    Minäkin tykkäsin messuista kovasti, varsinkin kasvivalikoima oli mahtava. Ja Kinnarin tilan muutkin tuotteet olivat ihan Tukholman messujen tasoa. Hairahduin ihanaan saniaistyynynpäälliseen.

    VastaaPoista
  6. Olisikin ollut kiva nähdä messuilla! Ja hei se tyyny, mä hipelöin sitä samaa. Se oli ihana :)

    VastaaPoista