torstai 31. maaliskuuta 2016

Kevään valoa!


Kasvihuoneessa on kätevää säilyttää talvisin pihan kalusteita ja kaiken maailman työkaluja. Viime viikonloppuna käärittiin anopin kanssa hihat ylös ja tyhjennettiin kasvarista kaikki tavarat pois. Sitten vain harjausta ja vähän rättiä, niin jopas alkoi ilme kirkastua. Ja tietenkin kevätkukkia, niitähän piti istuttaa ruukkuihin kevätilmettä tuomaan. Kynttilälyhtyjen sisälle asettelimme pieniä sipulikukkaruukkuja. Pikkuinen orvokkikin pääsi mukaan ilmettä sulostuttamaan.Nyt kelpaa kasvihuoneessa istuskella ja ihastella kevään tuntua. Samalla voi haaveilla tulevista kesäpäivistä kasvimaalla ja kuvitella mielessään kasvihuoneessa kurottelevat tomaatit. Ja basilikat ja kurkut ja chilit ja kaikki muut ihanuudet.
8 kommenttia:

 1. Ihanan keväistä! Kasvihuoneessa on jopa jo todella lämmintä kun aurinko paistaa!
  Mulla vain tuo siivoaminen vielä odottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, tuolla kasvihuoneessa lämpötila nousee jo nyt aurinkoisina päivinä +25 asteeseen, ihanaa lämpöhoitoa talven jälkeen :)

   Poista
 2. Kasvihuoneessasi on niin ihanan keväinen tunnelma! Orvokit ovat niin ihania,taitavat pärjätä hyvin kasvarin lämmössä. Pitäisi itsekin siivota ja laittaa kasvari kevätkuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Orvokit ovat tähän aikaan vuodesta kyllä todella ihastuttavia :)

   Poista
 3. Näyttää todella kauniilta! <3
  Nautinnollisia kevään ensi hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joskos tänään ehtisi kaikessa rauhassa istua kupponen kädessä hetken kasvihuoneessa. Näyttää ainakin nyt lupavan aurinkoiselta säältä!

   Poista
 4. Oi kun näyttää viihtyisältä! <3 Mistä olet ostanut tuon mustan pienen pöytäryhmän? Minulla on hakusessa juuri tuollainen kevytrakenteinen pöytä + tuolit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsiskelin muutama vuosi sitten useammasta paikasta tuollaista edullista pikku pöytäryhmää ja löysin lopulta sopivan Sotkasta :D Aurinkoista viikonloppua!

   Poista