perjantai 14. elokuuta 2015

Ilta-auringossa

Elokuun iltojen pehmeässä valossa perennat antavat parastaan. Tuulettomassa illassa aistii kukkien tuoksun ja perennojen keskellä kulkiessa voi kuunnella kukissa pörräävien pölyttäjien surinaa. Mielen valtaa jopa pieni haikeuden tunne siitä, että kesä on kääntynyt loppua kohden. Aronia-aidan juurella törröttävät pelto-ohdakkeet tai siistimättä jääneet pensaat eivät tässä tunnelmassa haittaa. Illan viimeisten auringon säteiden siivilöidessä puutarhaa kaikki on hyvin juuri näin.

 
pioniunikko
 
 
villanukkajäkkärä
 
 
väriminttu
 
 
 
Laventeli
 
 
mongolianvaahtera

 
koreaniiso


 
kaunopunahattu


 
jalo-angervot
 
 
kiiltoleimut
 

mustilanhortensia 

6 kommenttia:

 1. Ihania värejä! Aurinkoista elokuuta :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Olipas hyvä kun löysin blogisi. Sulla näyttää olevan juuri semmoisia perennapenkkejä, joita olen omalle pihalle ajatellut. Erityisesti tykkään noista viileistä väriyhdistelmistä. Kiitos siis vinkeistä ja kauniista kuvista. Iisoppi ja mirrinminttu menivät heti ostoslistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteista. On tosi mukavaa kuulla, että sisällöstä on iloa ja hyötyä!

   Poista
 3. Ihania kuvia! Mäkin haluaisin tuon värimintun vaaleanpunaisena. Mulla on kirkkaanpunainen ja sen on turhan raffi mun makuun. Iisoppi mulla ei talvehtinut mikä oli yllätys. Ja villanukkajäkkärä on sellainen ikuinen unohdus mun hankintalistalla.

  Kesä on ollut järkyn kiireinen töiden kannalta. En ole ehtinyt nähdä muita kuin työhön liittyviä kavereita ja naapureita :D Yritän ryhdistäytyä syksyllä. Nähdään :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun kävit kurkistamassa kuvia :) Oho, aika yllätys ettei iisoppi sulla talvehtinut. Uutta yritystä vaan...

  Kesä meni kyllä aivan liian nopeasti! Pitää nähdä, juttua piisaisi :)

  VastaaPoista