maanantai 9. huhtikuuta 2018

Puutarhalukemista

Ah, mitä harvinaista luksusta. Rauhallinen aamupäivä eikä tarvitse just nyt kiirehtiä mihinkään. Kupponen kuumaa teetä, mausteena siivu sitruunaa ja mintunlehti. Ja sitten... uusi puutarhakirja luettavana! Viikko pari sitten ilmestyi Katilta ja Marialta uusi kirja, "Juhlapuutarha". Kirjan ulkoasu noudattaa kivasti heidän aiemmin ilmestyneen puutarhakirjan ulkoasua. Tämän teoksen kansi on todella kaunista katseltavaa!Upea kuvitus jatkuu kirjan sivuilla. Käsi selaa sivuja vaistomasesti eteenpäin, ja ajatukset siirtyvät tulevan kesän tunnelmiin. Tähän kirjaan on saatu talletettua ihanalla tavalla leppoisan kesäpäivän fiilis!Kirjasta saa hyviä käytännön vinkkejä esimerkiksi siitä, miten kotipuutarhasta löytyviä kasveja voi hyödyntää kattauksissa koristeina. Vinkkejä toteuttamalla voi hyvinkin saada juhlatunnelmaa nostatettua ja juhlavieraat äimistelemään upeaa kattausta! Meilläkin vietetään parin viikon päästä synttärijuhlia, taidanpa napata muutaman idean tästä kirjasta juhlien järjestelyihin :)


Tämän kirjan kelpaa muuten jättää olohuoneeseen näkösälle. Ei tarvitse kirjahyllyyn piilottaa :)Rentouttavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis ja tyylikäs kirja tuo Juhlapuutarha!
  Se onkin jo toivelistallani. <3

  Lempeitä huhtikuun tuulia sinne pohjoiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Susanna! Lempeitä tuulia täällä on puhaltanutkin, ihanaa kun ollaan päästy nauttimaan jo kesästä :)

   Poista
 2. Hei, löysin sattumalta tänne kauniiseen blogiisi ja mielenkiinnolla luin aiempia tekstejä ja ihastelin upeita kuvia runsaasta puutarhasta, kasvihuoneesta ja sadosta. Terkuin Katja, paleredrose.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Katja, mukava kuulla että olet löytänyt mielenkiintoisia juttuja blogistani :)

   Poista
 3. Kirja näyttää niin ihanalta. Tämä täytyy hankkia myös itsellekin.

  VastaaPoista
 4. Niinpä Mari, eikä puutarhakirjoja voi koskaan olla liikaa :)

  VastaaPoista