sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Talvista terassiprojektia

Nyt kyllä sormet syyhyää! Meidän pihaterassille on noussut upouusi lasitus ja tähän lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen. 


Asennuksessa meni aikaa kolme päivää, ja asennus sujui mallikkaasti talvisäästä huolimatta. Lasituksen tilasimme viime marraskuussa, kun olimme ensin kartoitelleet useampia terassilasitus-liikkeitä läpi ja saaneet heiltä tarjouksia. Olihan siinä hommaa, mutta kyllä se jälkikäteen ajatellen kannatti.


Nyt alkaakin sitten se mukavin osuus, nimittäin sisustaminen :) Mielessäni olen jo hahmotelut vaikka mitä ihanaa sisustustavaraa uuteen tilaan. Alustava suunnitelma on sellainen, että hankimme tilaan yhden oikein kunnon kokoisen ruokailupöydän. Tuoleiksi jos hankkisi sellaiset mukavat selkänojalliset lököilyruokatuolit, niin mitään sohvaryhmää terassille ei edes tarvitsisi hankkia. Silloin säästyy tilaa kaikelle muulle ihanalle, kuten tietysti kasveille :) Lisäksi tarvisi keksiä joku toimiva mattoratkaisu, samoin kuin valaisimet.... Suunniteltavaa siis riittää!

Myös aurinkoinen sää saa ajatukset kohti tulevaa kevättä. Näistä säteistä täytyy nauttia, ei muuta kuin ulkoilemaan siis! Aurinkoista alkavaa viikkoa!

Syysleimuja


Koreanpihta

Rantakukkia


Japaninangervo

Siperiankärhö

11 kommenttia:

 1. Tuollainen lasitettu terassi olisikin kyllä aivan ihana! Tosi kivan näköinen, joten en ihmettele yhtään, miksi olet niin innoissasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tykkään kanssa tästä tosi paljon! En malta odottaa kesää :)

   Poista
 2. Oi, miten mukavaa puuhaa sinulla onkaan! Minäkin olen haaveillut laseja meidän terassille, mutta vielä ne ovat haaveena. Ehkä joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin haaveiltiin tästä useampi vuosi. Ihanaa kun joskus haaveet myös toteutuvat!

   Poista
 3. No vitsit, onpas kaunis terassi! Jään odottamaan kesäisiä kuvia sisustetusta terassista. Tuonne on kiva laittaa kasvamaan kaikkea sitä mitä tarvitsee keittiössä. Hakumatka on lyhyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just näin! Kesäisiä terassikuvia takuuvarmasti tulossa :)

   Poista
 4. Ai että, ihana paikka, ja ihania suunnitelmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Terassin suunnitteleminen onkin mukavaa puuhaa näillä aurinkoisilla talvisäillä.

   Poista
 5. Näyttää niin ihanalle! <3
  On kiva, kun voi iloita ja nauttia kevätauringosta jo aikaisemmin, kuin ihan taivasalla. Suunnittelun iloa!

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos Riina <3 Suunnittelun iloa todellakin :)

  VastaaPoista
 7. Kiinnostava projekti. Meillä terassilla on lasikatto, mutta ei seiniä. Seinät kyllä pidentäisivät terassin käyttöaikaa. Ihanat kuvat talventöröttäjistä :).

  VastaaPoista